13. oktobar 2022.13. okt 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Najveći lanac optika u Srbiji počeo sa radom u renoviranom objektu

Sani Optik u novom ruhu u Šapcu

Tradicija i iskustvo dugi 70 godina, 67 centara za vid i sluh u 47 gradova u Srbiji i Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom
Savremeni Centar za vid i sluh u Šapcu, nakon renoviranja, u ponedeljak je počeo sa radom u Gospodar Jevremovoj 26 u Šapcu. Tim povodom, svim klijentima su ponuđeni brojni popusti i pogodnosti, 15 posto popusta na kompletan asortiman tokom tri dana, mogućnost kupovine na rate bez kamate, putem administrativne zabrane, čekova građana i platnih kartica.

-Tradicija i iskustvo dugi 70 godina, 67 centara za vid i sluh u 47 gradova u Srbiji i Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao eksperte za vid i sluh. Ponosni smo na činjenicu što smo u Šabac doneli sve ono što Sani Optik danas jeste na regionalnom tržištu- lider u oblasti vida i sluha uz najsavremenije standarde proizvoda i usluga, renomirane svetske brendove dioptrijskih okvira i naočara za sunce. U našoj loyalty bazi danas imamo preko 300.000 zadovoljnih klijenata, dok u Šapcu svako četvrto domaćinstvo su naši klijenti. Sve to ukazuje da smo prethodnih decenija zajedno gradili poverenje sa našim sugrađanima, zato ćemo se truditi da ga ekspertizom i kvalitetom unapredimo- navela je Jelena Novaković iz Sani Optika.

Jelena novaković:
U našoj loyalty bazi danas imamo preko 300.000 zadovoljnih klijenata, dok u Šapcu svako četvrto domaćinstvo su naši klijenti, Foto: "Glas Podrinja"


Sa željom da što većem broju klijenata učini dostupnim kvalitetan asortiman, renovirano prodajno mesto u Šapcu nudi: dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova među kojima su Gucci, Chopard, Saint Laurent, Mont Blanc i mnogi drugi, dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta, slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic, kao i prateću dodatnu opremu.

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nude, ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, izrade individualnih oliva za slušne aparate i besplatne provere vida i sluha. U okviru projekta „Dobro gledaj kad voziš“ koji sprovode sa SAT medija grupom svi vozači mogu besplatno testirati svoj vid i ostvariti 15 posto popusta na specijalna stakla za vožnju.

Iz Sani Optika poručuju da će kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja nastaviti da isporučuju medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Šapcu i okruženju.
D.D.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa