20. oktobar 2022.20. okt 2022.
Zajedno do cilja – Tešić sa igračicama

Zajedno do cilja – Tešić sa igračicama

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Brod u mirnoj luci

Dve uzastopne pobede donele mir pred veliku pauzu. Gostovanje u Kragujevcu prilika za dokazivanje i možda iznenađenje. Nada u oporavak igračica do novembra
Medicinar je sa mnogo problema ušao u sezonu, izmenjen sastav, kostur ekipe koji je napustio klub, spisak povređenih gotovo duži od onog zdravih, međutim posle šest kola učinak od tri pobede i tri poraza je ohrabrujući i svakako zadovoljavajući. Herosjko drugo poluvreme u Boru je poslužilo kao primer za odličnu igru u velikom delu meča protiv Vojvodine. Najbolja nagrada su četiri boda i značajan skok na tabeli.

Do jednomesečne stanke usled nastupa reprezentacije Srbije Evropskom prvenstvu sledi još utakmica u Kragujevcu protiv domaćeg Radničkog.

Najefikasnija – Aleksandra Vasić


-Mlada ekipa poput nas. Imaju karakteristične uspone i padove tokom meča i verovatno će odlučivati upravo detalji i manji broj grešaka. Nismo pod imperativom rezultata, ali jesmo puni želje da na pauzu odemo sa tri trijumfa u nizu – uvereno je mlada Milica Rakić, krilo šabačkog kluba.

Medicinar – Vojvodina 22:20 (14:9)
Hala „Zorka“. Gledalaca: 500. Sudije: Nenadić (Mladenovac) i Stefanović (Zemun). Sedmerci: Medicinar 3(1); Vojvodina 3(3). Isključenja: Medicinar 12; Vojvodina 4 minuta.
MEDICINAR: Jarić, Petrić, Zečević, Žarković, Radić 1, Kojić 1, Radović 1, A. Vasić 6, T. Vasić, Cvejić (8 odbrana), E. Petrić 1, Cvetinović 1, Stević, Dragosavljević 6(1), Rakić 5, Jakovljević.


Radnički je imao raspored gde je opravdao ulogu favorita gde je trebalo (Bor i Pančevo), kao i ulogu autsajdera (Jagodina, Bekament, Vojvodina). Njihova snaga je u Teodori Veličković, izuzetnom srednjem beku i odličnom krilu Isidori Bogunović, pomoć pružaju nešto iskusnije: Bjelak, Petrović i Inđić.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa