27. oktobar 2022.27. okt 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

RAVNOMERAN RAZVOJ SVIH MESTA NA TERITORIJI GRADA ŠAPCA

Rekonstrukcija ulice u Petlovači

Prethodne godine urađen je sportski teren, a pre mesec dana počela je sa radom ambulanta u Petlovači. Danas je aktivna tri dana u Ribarima, a dva dana u Petlovači
U Petlovači su u toku radovi na rekonstrukciji ulice Vuka Karadžića, u kojoj ima oko četristo domaćinstava, najviše dece. Za asfaltiranje dužine 1.800 metara izdvojeno je 24 miliona dinara iz budžeta grada Šapca.

- Pioritet Grada Šapca je ravnomeran razvoj svih mesta na teritoriji našeg grada. Zbog toga uvažavamo potrebe i izlazimo u susret svim našim sugrađanima bez obzira da li žive u Mačvi, Pocerini ili Posavotamnavi. Radimo na tome da ljudima koji žive na selu omogućimo što kvalitetnije uslove da bi ostali na svojim imanjima i doprineli razvoju celog kraja, istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

Oko 2.500 kubika grebanog asfalta starog puta iskorišćeno je za atarske puteve u Zminjaku, Petlovači, Ribarima i Lipolistu kako bi bio omogućen ulaz u njive i domaćinstva.

Foto: "Glas Podrinja"


- Kao jedan od privredno najrazvijenijih u našoj zemlji, Grad Šabac zaslužuje da bude i jedan od najuređenijih gradova u Srbiji. To nam omogućava stabilan i racionalno planiran gradski budžet, kao i dobra saradnja sa državom. Zadovoljstvo meštana iz Petlovače i osmesi na licima najmlađih najbolji su pokazatelji našeg rada. Kao što smo obećali, Šabac će biti grad budućnosti, dodao je gradonačelnik Pajić.

Prethodne godine urađen je sportski teren, a pre mesec dana počela je sa radom ambulanta u Petlovači. Danas je aktivna tri dana u Ribarima, a dva dana u Petlovači.

- Kroz ambulantu prođe oko pedeset pacijenata dnevno. Od velikog značaja za nas je sve što se ovde radi, kaže Stefan Lazić, predsenik MZ Petlovača.
M.F.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa