8. decembar 2022.8. dec 2022.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

TRIDESETA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA VLADIMIRCI

Budžet za 2023. u prvom planu

Konstruktivnog toka ova sednica je tekla u kvalitetnom radu kojem su ton dali članovi veća za ukupno prijatan utisak, istakao je jedan od članova veća. Usvojeni su finansijski plan SO, finansijski plan opštinskog veća, finansijski plan predsednika opštine i Opštinske uprave ali je u centru pažnje bilo utvrđivanje predloga odluke o budžetu za 2023. godinu.

Govorilo se i o kadrovskim planovima zaposlenih u Opštinskoj upravi, promenama u sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi i izmenama u komunalnim delatnostima. Potom se veće pozabavilo planovima rada u 2023. godini biblioteke „Diša Atić“, Centra za socijalni rad, Turističke organizacije opštine i poslovanje JKP „Izvor“ a data je i saglasnost na program korišćenja subvencija iz budžeta za narednu godinu za JKP „Izvor“.

Razmotreni su zahtevi MZ Zvezd za izradu projekta za poboljšanje električne energije u delu sela Topola, zatim MZ Krnule za rekonstrukciju doma kulture, opštinskog fudbalskog saveza za dodatna sredstva i koliko je bilo u nadležnosti veća molbe za pomoć građanima koji su je tražili a u suprotnom prosledili u nadležnost Centra za socijalni rad Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa