15. decembar 2022.15. dec 2022.
Zvanična fb stranica gradonačelnika Šapca

Zvanična fb stranica gradonačelnika Šapca

MERE ZA UNAPREĐENjE

EAgrar kao novina Ministarstva poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede priprema eAgrar kao novi način učešća svih poljoprivrednih gazdinstava u realizaciji programa koje će Ministarstvo da sprovodi
Sa državnim sekretarom u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelenom Blagojević i direktorom Poljoprivredne savetodavne stručne službe Šabac Milojem Dragojevićem, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić razgovarao je o novim merama koje Ministarstvo u narednom periodu priprema, kao i o bližoj saradnji Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Šapca i o boljoj koordinaciji Odeljenja za poljoprivredu i Poljoprivredne savetodavne stručne službe.

Digitalizacija će doprineti bržem, transparentnijem i potpunijem učestvovanju svih poljoprivrednih gazdinstava u datim merama


- Ministarstvo poljoprivrede priprema eAgrar kao novi način učešća svih poljoprivrednih gazdinstava u realizaciji programa koje će Ministarstvo da sprovodi. Digitalizacija će doprineti bržem, transparentnijem i potpunijem učestvovanju svih poljoprivrednih gazdinstava u datim merama.
Grad Šabac će još većim sredstvima u budžetu za 2023. godinu podržati svoja sela i sve poljoprivrednike. Zajedno sa svojom državom brinemo o našim poljoprivrednicima, rekao je gradonačelnik Pajić.
Zvanična fb stranica gradonačelnika Šapca

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa