12. januar 2012.12. jan 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI: POVERENIŠTVO ZA IZBEGLICE

POMOĆ ZA 10 PORODICA

Izuzetnim rezultatima u 2011. godini Povereništvo za izbegla i raseljena lica opštine Vladimirci zavredelo je novu tranšu pomoći. To je vrednoj družini tim vrednije pošto je pomoć ostvarena u konkurenciji velikog broja gradova i opština.
- Mi smo ponosni na urađeno, na kupljena domaćinstva i pomoć u građevinskom materijalu, kvalitetom i brzinom rada, a očigledno i Komesarijati za izbegla i raseljena lica su to prepoznali. Zavredeli smo poverenje i u narednih pola godine i učinićemo sve da opravdamo visok rejting povereništva, tvrdi poverenik Bogdan Popović i dodaje.
- Konkretna pomoć odnosi se na kupovinu građevinskog materijala za deset porodica u iznosu od 440.000 dinara po porodici. Biće to nastavak brige za ugrožene čiji je broj sve manji i time se naročito ponosimo. Uz pomoć lokalne samouprave učinićemo sve da se put u boljitak ovih ljudi nastavi novim konkursima i aktivnostima, zaključuje Popović.
Povereništvo za izbegla i raseljena lica iznalazi i druge mogućnosti da pomogne sve, kako kažu uz pomoć lokalne samouprave.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa