26. januar 2023.26. jan 2023.
Dakić i Petrović u akciji protiv Obilića

Dakić i Petrović u akciji protiv Obilića

RUKOMET: RK METALOPLASTIKA ELIKSIR

Tuzlaci pred Zvezdu

Poslednja provera rukometaša Metaloplastike Eliksir za nastavak Super lige je premijerligaš iz Bosne i Hercegovine, tuzlanska Sloboda. Trenutno sedmoplasirana ekipa u BiH, predvođen nekadašnjim pivotmenom Metaloplastike iz osamdesetih godina, Petrom Miloševićem, daje poslednje smernice pred prvi dan februara kada Šapčani igraju protiv Crvene Zvezde u Kupu Srbije. Duel protiv Tuzlaka zakazan je za petak, od 18 časova.

Prethodnog vikenda šabačka ekipa je nadigrala u dva meča temišvarsku Politehniku u hali „Zorka“. Prvi duel trećeplasirane ekipe u Srbiji i dvanaestoplasiranog kluba istočnog suseda rešen je u korist Metalopalstike Eliskir 30:29, a dan kasnije je domaćin bio mnogo bolji u ofanzivi i znatno ubedljiviji, 40:25. Za rumunski klub nastupa nekadašnji igrač Metaloplastike Filip Marjanović.

Nakon potpisivanja ugovora beka Milana Jovanovića sa klubom, „plavima“ se pridružio i doskorašnji mladi igrač Vrbasa Milija Papović, kadetski reprezentativac Srbije koji će pojačati konkurenciju na poziciji desnog krila.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa