9. februar 2023.9. feb 2023.
M. Srdanović

M. Srdanović

RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Rudar upozorenje pred Zrenjanin

Planirana dva boda su osvojena, napravljen je pomak na tabeli i to je pozitivna strana vikenda plavih nakon duela sa „fenjerašem“. Negativna strana je mnogo neiskorišćenih zicera i greške koje su mogle odneti deo planiranog plena ili oba boda. Domaću su bili u deficitu praktično čitav meč, ali su uspeli da preokrenu u poslednjem minutu, a potom je Arsić, koji je imao i bolja izdanja ove sezone, uspeo da zaustavi zicer gostiju sa krila i svom timu sačuva bodove.

M’PLASTIKA ELIKSIR – RUDAR (K) 30:29 (14:14)
Hala „Zorka“. Gledalaca: 1.200. Sudije: Veličković i Ilić (oba Beograd). Sedmerci: MP 8(4); Rudar 1(1). Isključenja: MP 6; Rudar 12 minuta.
M’PLASTIKA: Pavković (4 odbrane), Dodić 5, Karić, Jevtić, Ćosić, Srdanović 8(2), Mirković 2, Milovanović, Ivanić 2, Arsić (9 odbrana), Damjanović, Simić 4, Brajović 4(2), Petrović, Dakić 5.
RUDAR: Vuković (17 odbrana), Ad. Murina, Ar. Murina, Popović, Đorđević, Nedeljković 4, A. Đorđević, Ristić, Stevović, Pantić 14(1), Milovanović, Stojanović 2, Jovanović, Blagojević, Dimitrijević 6, Milošević 3.


-Ne pamtim da sam doživeo ovoliko promašenih zicera. Verovali smo u pobedu do kraja i to je dobro, međutim nismo mi toliki majstori da možemo igrati sa 80% snage protiv bilo koga, moramo uvek i sa svakim biti na maksimumu – rekao je trener Vladan Matić na konferenciji za medije posle meča.

Svakako plavi računaju i na bodove u narednom kolu, u meču protiv starog i slavnog rivala, danas u grčevitoj borbi za opstanak, zrenjaninskog Proletera. Rudić iz Jugovića je jedino pojačanje Zrenjanianca tokom zime, a protiv Vojvodine su imali snage za jedno egal poluvreme. Gosti su favoriti i sve osim pobede Metaloplastike biće iznenađenje.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa