1. jun 2023.1. jun 2023.
Ostaje član VK Šabac Eliskir:  O. Stojanović, Foto: "Glas Podrinja"

Ostaje član VK Šabac Eliskir: O. Stojanović, Foto: "Glas Podrinja"

VATERPOLO: VK ŠABAC

Stojanović još čivijaš

Povremeni reprezentativac i najblji strelac VK Šabac u plej ofu prethodne dve sezone, Ognjen Stojanović, nastupaće i u narednoj za ekipu Šapca. To će biti četvrta njegova sezna u ovdašnjem klubu.
Izdanak škole VK Partizan, nekadašnji igrač Partizana i Zvezde, stigao je u Šabac iz Mađarske na početku sezone 2020/21. Prethodne i pretrpošle sezone je biop jedan od najzapaženijih igrača Šapca i jedan od kreatora plasmana u četvrtfinale Evro kupa. Prethodnog leta je nastupao za Srbiju na Evropskom prvenstvu u Splitu. U najdugovečnijem sportskom izboru u Srbiji, izboru Glasa Podrinja, Ognjen Stojanović je proglašen najboljim sportistom Podrinja u 2022. godini.

Stojanović je novo ime koje je potvrdilo svoje mesto u ekipi i u narednoj sezoni. Nastavak saradnje je prethodno dogovoren sa Repanovićem i Toholjem, dok su Krug, Baraž, Korać, Maraš, Stanić, odnosno golmani Živojinović i Gavrilović, reprezentativac Srbije, pod ugovorima i na njih rukovodstvo računa u narednoj sezoni. Novo ime u klubu je reprezentativac Crne Gore Aloša Mačić, a u narednom periodu biće jasno da li će boje Šapca braniti: Marković, Šulc, Tubić i Koptsev. Šaikutidinov neće produžiti saradnju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa