1. jun 2023.1. jun 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

INVESTICIJA U ISTOČNOJ INDUSTRIJSKOJ ZONI

Novih 220 metara asfalta

Izvođač radova je “Jugokop Podrinje“, a vrednost je oko 15 miliona dinara. Radovi su finansirani iz
budžeta grada Šapca
Ulica Nova 35 u Istočnoj industrijskoj zoni dobila je asfalt. Put na koji je povezano 11 privrednika, dug 220 i širok pet i po metara, presvučen je sa dva sloja asfalta i opremljen pratećom infrastrukturom.

-Dobro su urađeni pripremni radovi i put je ojačan i kvalitetno urađen. Ovom saobraćajnicom prolazi mnogo kamiona i dosta tereta i verujem da će drugo trajati, rekao je Dragan Vuković, vlasnik firme “Vukohem“ i zahvalio Gradskoj upravi na kvalitetno urađenom poslu.

Ulica Nova 35 u Istočnoj industrijskoj zoni dobila je asfalt. Put na koji je povezano 11 privrednika, dug 220 i širok pet i po metara, presvučen je sa dva sloja asfalta i opremljen pratećom infrastrukturom


Izvođač radova je “Jugokop Podrinje“, a vrednost je oko 15 miliona dinara. Radovi su finansirani iz budžeta grada Šapca.

Foto: "Glas Podrinja"


-Neverovatno je da do sada ovde nije bila rešena putna infrastruktura. Kolovozom se prevozi velika količina sirovina i gotovih proizvoda i bilo je neophodno da se on kvalitetno asfaltira. Izašli smo u susret privrednicima i ovo je jedan od načina da se pomogne privredi u ovoj industrijskoj zoni. Stvaramo uslove da što više privrednika može, na normalan i kvalitetan način, da radi i proizvodi, a samim tim i zapošljava naše sugrađane. Nastavićemo i dalje da ulažemo u putnu infrastrukturu, jer to je način da ljudi u selu ostanu u svojim gazdinstvima, u gradu imaju bolje uslove za život i da se stvori bolji privredni potencijal, rekao je gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić.
M.M.

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa