22. jun 2023.22. jun 2023.
Rebalans budžeta za nove poslove
Treća redovna sednica SO Vladimirci

Rebalans budžeta za nove poslove

Uz konstruktivan rad , živeća pitanja opštine Vladimirci bila su u centru pažnje. Usvojen je drugi rebalans budžeta za tekuću godinu koji je opet u ramu novih poslova koji su preko potrebni i skoro iz svih svera života lokalne samouprave. Završni račun opet beleži suficit koji se skoro nije desio a opet će biti domaćinski upotrebljen za one poslove koji iziskuju dodatna sredstva. Na dnevnom redu je bilo i pitanje javnog osvetljenja koje prelazi u nadležnost opštine.

Sanja Đuričić je iznela zadovoljstvo radom skupštine osvrćući se na budžet i završni račun uz hvale na podrobno informisanje odbornika. Suficit opet po njoj govori o domaćinskom radu i brizi čelnih ljudi opštine predsednika Gorana Zarića i predsednika SO Rada Kovačevića za svaku poru života . U vanrednoj situaciji izrekla je hvale za posvećenost nevolji koja je snašla opštinu Vladimirci opet iznevši hvale za brigu čelnika opštine za svakog žitelja opštine Vladimirci.


Aktuelne poplave imaju centralno mesto u brizi građana za sve teže stanje a briga o vodama drugog reda dobila je pozitivno mišljenje Srbija voda. Usvojen je predlog sprovođenja javnog konkursa za imenovanje direktora JKP Izvor . i obrazovanje komisije za sprovođenje javnog konkursa za izbor direktora JKP “Izvor”. Na dnevnom redu je bilo i razrešenje i imenovanje poverenika u MZ Dragojevac uz odborniča pitanja i inicijative.
S.K.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa