Info

25. april 2024.25. apr 2024.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Opština Vladimirci, obeležen je Dan planete zemlje

Doprinos mladosti Vladimiraca

Prigodnim radovima da Dan planete zemlje izložili su i platnene torbe i korpe od prirodnih materijala ali i brojne umotvorine. Bio je praznik nadahnuća koji mladima služi na čast a starije obavezuje da ličnim primerom pokaže za jedinu planetu zemlju koju imamo. Lokalna samouprava Opštine Vladimirci čini sve da u skoro netaknutoj prirodi učini sve da tako i ostane
Po tradiciji ispred zdanja Konaka Dan planete zemlje u samo osnovcima svojstvenom stilu. Ostaju reči najmlađih da se mora više brinuti o jedinoj planeti koju imamo i da više brinemo o zemlji kako najmlađi tako i stariji koji neretko ne pokazuju to na delu.

Foto: "Glas Podrinja"


Prigodnim radovima da Dan planete zemlje izložili su i platnene torbe i korpe od prirodnih materijala ali i brojne umotvorine. Bio je praznik nadahnuća koji mladima služi na čast a starije obavezuje da ličnim primerom pokaže za jedinu planetu zemlju koju imamo. Lokalna samouprava Opštine Vladimirci čini sve da u skoro netaknutoj prirodi učini sve da tako i ostane.

Učenici osnovne škole Žika Popović kapa dole za iskrenu brigu za okolinu oko sebe jer vazda ostaje pouka da prvo treba urediti svoju sredinu i dati opštem spasu planete nam nasušne pošto
nas ogromnim promenama opominje


Da sve tako i ostane mladi daju primer kako se može i mora brinuti o planeti zemlji koju potomcima ostavljamo u nasleđe. Učenici osnovne škole Žika Popović kapa dole za iskrenu brigu za okolinu oko sebe jer vazda ostaje pouka da prvo treba urediti svoju sredinu i dati opštem spasu planete nam nasušne pošto nas ogromnim promenama opominje.

Raduje da se svest onih kojima ostavljamo prostor u kojem živimo i prema kojem se nažalost ponašamo nedolično uveliko raste i čini da nas svojim delima opominju, Vladimircima na čast a planeti zemlji na spas.
S. K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa