22. jun 2023.22. jun 2023.
Izmene u poslovanju JKP „Bogatić“
XXV sednica Skupštine opštine Bogatić

Izmene u poslovanju JKP „Bogatić“

Na XXV sednici Skupštine opštine Bogatić odbornici su odlučivali o osam tačaka dnevnog reda, a prva od njih odnosila se na predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine Bogatić za 2022. godinu.

Predlog je obrazložila Olivera Maštrapović u ime Odeljenja za budžet i finansije Opštinske uprave. Usvojena je i odluka o komunalnim delatnostima, kao i Zaključak o usvajanju Narativnog Izveštaja o radu Centra za socijalni rad „Bogatić“ za 2022. godinu.

Odbornici su dali saglasnost na Prvu izmenu Programa poslovanja JKP “Bogatić”, kao i na prvu izmenu Posebnog programa korišćenja sredstava subvencija iz opštinskog budžeta ovom preduzeću. Na dnevnom redu našao se i Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP ”Bogatić” za period od 01.01. do 31.03.2023. godine, kao i Zaključak o davanju saglasnosti o kreditnom zaduženju što je obrazložio direktor Javno-komunalnog preduzeća Bogatić Vladan Popadić.

Opština Bogatić će u cilju tehničkog i mašinskog opremanja preduzeća uložiti finansijska sredstva za kupovinu kamiona smećara i jednog bagera za potrebe uređivanja i održavanja grobalja. Poslednja tačka dnevnog reda bila su odbornička pitanja.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa