20. jul 2023.20. jul 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

MESTO DOBRIH SUSRETA: ŠABAČKI HIPODROM

Najavljene Šabačke konjičke svečanosti

Praznik galopskog sporta biće održan u subotu i nedelju, 22. i 23. jula, od 16 časova
Na Šabačkom hipodromu, tokom predstojećeg vikenda, očekuje nas dvodnevni praznik galopa - Šabačke konjičke svečanosti. Tim povodom, na konferenciji za novinare u Gradskoj kući, organizatori, KK „Džokej klub Šabac“ i Turistička organizacija Šabac (TOŠ), najavili su ovu tradicionalnu manifestaciju, a izvučena su i startna mesta u najvećim trkama.

Šabačke konjičke svečanosti biće propraćene bogatim kulturno-zabavnim programom, a kao kruna svih dešavanja na stazi biće organizovan tradicionalni Ladies day


- Šabac nastavlja tradiciju lidera u galopskom sportu. Glavne trke na svečanostima su „Šabački derbi“ i „Memorijal kralja Aleksandra“. Za sve trke ukupno je prijavljeno preko 150 grla, a danas je potvrđeno oko 100 galopera koji će trčati u 10 trka. Pozivam naše sugrađane i sve ljubitelje galopskog sporta da da dođu ovog vikenda, očekuje ih bogat program i dobro druženje, rekao je predsednik KK „Džokej klub Šabac“, dr Aleksandar Peranović.

Šabačke konjičke svečanosti biće propraćene bogatim kulturno-zabavnim programom, a kao kruna svih dešavanja na stazi biće organizovan tradicionalni Ladies day .

Glavne trke na svečanostima su „Šabački derbi“ i „Memorijal kralja Aleksandra“. Za sve trke ukupno je prijavljeno preko 150 grla, a danas je potvrđeno oko 100 galopera koji će trčati u 10 trka


- Sa nama će biti članovi izvođački i dečji ansambli KUD-a “Abrašević Šabac, , kao i “Šabačke mažoretkinje”. Pridružiće nam se šeširi i fascinatori iz Beograda pod nazivom „Back to twenties“. Prijave za svojevrsno nadmetanje u lepoti za dame od mladih do zrelih godina i dalje su otvorene, a žiri će odlučiti koje su tri najlepše dame sa šeširima. Naš poziv je da se vidimo ovog vikenda na mestu dobrih susreta, na Šabačkom hipodromu, poručio je Dušan Simić, direktor TOŠ-a.
Ivana Stanković i Nika Šendeković izvukle su startne brojeve za dve najvažnije trke Šabačkih konjičkih svečanosti.
M.F.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa