Info

20. jul 2023.20. jul 2023.
Uigravanje ekipe (foto: Z. D.)

Uigravanje ekipe (foto: Z. D.)

FUDBAL: PRIPREME MAČVE

Igra pre rezultata

Odigrana četiri pripremna meča. Igra bolja nego što rezultati pokazuju ističe Kurtušić. Tim ima ideju, strukturu, napreduje fizički. Segedin, mađarski drugoligaš sinoć rival. U Šapcu do starta sezone
Mačva je okončala pripreme u Sloveniji. Paralelno je ekipa radila na fizičkoj spremi i tehničko-taktičkim detljaima, odigrala i četiri pripremna meča protiv rivala iz četiri države. Iako je u svakom meču cilj pobeda, ističe trener ekipe, primarno je uigravanje ekipe i pronalaženje najbolje postave.

Pripremni mečevi
MAČVA – Čiskzereda (Rum) 0:2
Al Vasl (UAE) – MAČVA 1:0
Radomlje (Slo) – MAČVA 2:2
(Petrović i Radunović)
MAČVA – Segedin (Mađ) sinoć


-Rad se odvija prema planu. Igramo protiv odličnih ekipa i trudimo se da u ovom periodu pružimo šansu svim igračima. Svako će imati priliku da pokaže da li zaslužuje dres Mačve i na igračima je da pokažu svoje mogućnosti. Igrali smo protiv Al Vasla, učesnika Lige šampiona Azije, igračima iz Brazila, Argentine, jedan Seferović, Radomlje je član Super lige Slovenije, još važnije, njima sezona startuje za vikend i duže su u trenažnom procesu, mi smo bili generalna proba. Momci se trude, zalažu, napredujemo i najvažnije je da do starta se iskristališe tim najboljih koji može izneti sezonu od koje očekujemo više – istakao je trener Mačve Ivan Kurtušić, ne skrivajući optimizam.

-Ekipa ima ideju, dobijamo konture, zadovoljan sam napretkom na fizičkom nivou i mečevi protiv jakih rivala su dali razlog za optimizam. Naravno, ima još mnogo segmenata na kojima treba da radimo, no vremena ima.

Odlični uslovi u Sloveniji (foto: Z. D.)


Mačva je sinoć odigrala poslednji meč na pripremama u Sloveniji. Rival je bio mađarski drugoligaš Segedin. Nakon povratka u Šabac očekuje Mačvu nastavak rada i najmanje još jedan meč, generalna proba pred start sezone.
D. B.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa