15. mart 2012.15. mar 2012.
PROFESIONALNA ORIJENTACIJA

LAKŠE DO BUDUĆEG ZANIMANjA

Realizacija projekta “Giz Boss“ podrazumeva intenzivnu saradnju različitih institucija. Regionalni centar za profesionalno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju koordinator programa za Mačvanski okrug. Škola mentor u oblasti profesionalne orijentacije učenika na prelasku u srednju školu OŠ “Jevrem Obrenović“. Kancelarija za mlade akcenat stavlja na rad sa srednjoškolcima i onima koji traže prekvalifikaciju
U okviru našeg Centra, koji je koordinator realizacije “Giz Boss“ projekta za Mačvanski okrug, u proteklom periodu održano je nekoliko seminara. Cilj ovih obuka koje su držali istaknuti instruktori osposobljavanje školskih timova za primenu programa. Na poslednjoj šabačkoj obuci OŠ “Jevrem Obrenović“ je izabrana za školu-mentora na ovoj teritoriji - rekao je direktor Regionalnog centra za profesionalno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju mr Goran Stojićević.
Kako su na vreme uvideli značaj i potrebu osavremenjivanja pristupa karijernog vođenja i profesionalne orijentacije dece, u ovoj Školi su među prvima konkurisali i uzeli učešće u realizaciji “Giz Boss“ programa. Sačinjen je Školski tim za profesionalnu orijentaciju, koji sada čine: Jasmina Bogojević, pedagog, Snežana Mraović, psiholog, Mirjana Teodorović, profesorka biologije, Svetlana Tošić, profesorka srpskog jezika i Božica Dimitrijević, profesorka italijanskog jezika.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa