10. avgust 2023.10. avg 2023.
TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA U BOGOSAVCU

Devojčica izgubila život

Devojčica L.C. stara 14 godina izgubila je život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila prošle srede oko 21.00 sat u Bogosavcu, preko puta Kazneno popravnog zavoda. Nju je, dok se kretala na biciklu, automobilom Ford fiesta udario L.M. star 22 godine.

Nezvanično saznajemo da je devojčica vozila neosvetljen bicikl, dok je mladić imao 1,05 promila alkohola u krvi.

L.C. je Hitna pomoć transportovala na urgentni prijem gde je primljena bez znakova života. Pokušana je reanimacija, ali uprkos naporima lekara podlegla povredama.

Kako se navedeno u saopštenju Policijske uprave Šabac, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su L. M. (2001) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

-On se sumnjiči da je prethodno veče na putu u okolini Šapca, upravljajući „fordom“ pod dejstvom alkohola, udario u bicikl koji je vozila četrnaestogodišnja devojčica. L.M. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, stoji u saopštenju.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa