10. avgust 2023.10. avg 2023.
Briga o svakom pojedincu lokalne samouprave
OPŠTINSKO VEĆE VLADIMIRCI, 16 REDOVNA SEDNICA

Briga o svakom pojedincu lokalne samouprave

Brojna su bila pitanja iz svih pora života Lokalne samouprave. Narodski iskazana je zavidna briga za ljude, kolektive i sredine i pored skučenih mogućnosti. Od sufinansiranja mera energetske sanacije kuća i stanova, predloga pravilnika u izmeni sistematizacije radnih mesta u opštini te o izveštaju o radu samog veća u drugom kvartalu tekuće godine.

Data je saglasnost na odluku o određivanju cena usluge održavanja bankina na lokalnim putevima koje pruža JKP „Izvor“ uz nekoliko odluka po selima. U Jaloviku za sanaciju dela krova na Domu kulture i zamenu prozora. U Skupljenu biće zamenjeni prozori i vrata na Domu kulture i to etapno, u Matijevcu rešeno pitanje vezano za stočnu vagu i to u opravdanim troškovima a u Krnulama nabavka cevi – propusta. Šah klub Pejinović mora detaljnije pojasniti traženu pomoć za takmičenje. Rešeni su i maksimalno pozitivno zahtevi nevoljnika iz Prova, Belotića, Krnića, Vladimiraca, Krnula i Debrca kako bi se izašlo u susret njima neophodnih potreba.

Kao sumarum pokazana je zavidna briga za svakog pojedinca u okviru mogućnosti što opet govori o pažnji koju Lokalna samouprava posvećuje svakom svom članu. U detaljnoj analizi a uz mišljenje Centra za socijalni rad učinjeno je sve da se ispoštuje kako potreba tako iznađe rešenje svake pojedinačne situacije.
S.K.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa