28. septembar 2023.28. sep 2023.
Vladimirci, opština gastronomskih majstorija
RAĐA SE NOVI GASTRONOMSKI BREND OPŠTINE VLADIMIRCI, SAČIJADA

Vladimirci, opština gastronomskih majstorija

Iz Vladimiraca stiže nova poslastica za sve koji preferiraju gastronomske opojne ukuse, Sačijada koja će ubeđeni su svi iz redova organizatora, buket već ovenčanim prvim mestima u drugim sredinama, obogatiti i paradom dobrog ukusa i na svom terenu. Po rečima Dejana Ilića, Miloša Nešića, Gorana Đukića i Miloša Gajića koji su osmislili Sačijadu biće to fešta za svačiju dušu:

-Mi smo iskusili slast uspeha i potvrdu da smo šampioni sača. Sada se spremamo da ugostimo 30 ekipa. Za sada se prijavilo 25 ali mi smo voljni da kako bude rasla Sačijada iz godine u godinu bude sve impresivnija, zašto ne i brojem. Lokalna samouprava je u čelu ove nadamo se priče za velike jubileje.



Uz maksimalnu podršku predsednika opštine Gorana Zarića i predsednika SO Rada Kovačevića, Lovačkog udruženja „Fazan“ koji je ustupio svoje prostorije, Turističkoj organizaciji Vladimirci JKP „Izvor“ koji će biti prava logistika u obimnom poslu. Obezbeđene su i prigodne nagrade a namerni smo jedan laptop ili novčani iznos darovati u humanitarne svrhe kako bi nekome priredili radost, veli složna družina uz osmeh najavljujući novi brend Opštine Vladimirci, Sačijadu.

Nagrade najboljima uručiće čelnici opštine i skupštine, Goran Zarić i Rade Kovačević. Biće tu gošćenja za svačiji ukus gde treba pomenuti učešće i osnovne i srednje škole. A organizatori planiraju da naredne Sačijade svake godine upriliče u drugom selu Opštine Vladimirci. Pozivnica za sve, subota, 7.oktobar od 10 sati, Vlaidimirci. Dobrodošli.


Nova prilika da se promoviše Opština Vladimirci raduje i predsednika Gorana Zarića:
-Još nisu iščezli mirisi Gudijade sa varoških ulica a stiže Sačijada da upotpuni gastronomsku ponudu naše opštine. Ni na tren ne sumnjamo da će na karti gastronomskih fešti biti nezaobilazno ime. Sve ćemo učiniti da se i ekipe i posetioci zadovoljni vrate kući ali i da nas posete narednih godina, zadovoljan je Zarić.



Pa ko voli nek izvoli subota, 7.oktobar od 10 sati počinje parada umeća majstora u pripremi sača u ulici pored Lovačkog udruženja „Fazan“.
S.K.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa