5. oktobar 2023.5. okt 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Asfaltiranje i uređenje platoa ispred Doma kulture u MZ Kasarske livade

Lepši izgled i veća bezbednost

Asfaltirana raskrsnica, četiri obližnje ulice, uređen parking i plato ispred Doma kulture MZ. Nastavak radova na više lokacija dok vremenski uslovi dozvole. Sva sredstva iz budžeta
Na području Mesne zajednice Kasarske livade okonačni su radovi na asfaltiranju raskrsnice ulica Stefana Prvovenčanog i Dalmatinske, uređen je plato ispred Doma kulture u ovoj MZ, kao i parking sa 14 mesta u njegovoj blizini. Osim pomenutih radova, sloj asfalta je postavljen i u četiri obližnje ulice, Rajićevoj, Ljubomira Pavlovića, nova 33 i nova 49. Vrednost radova je oko 23 miliona dinara.

Foto: "Glas Podrinja"


-Saobraćajnica je uređena tako da doprinese bezbednosti dece, odnosno đaka, kao i svih sugrađana. Najvažnije da su svi ovi radovi finansirani sredstvima iz budžeta, bez dodatne naplate građanima. Od prvog dana aktuelna gradska vlast se trudi da infrastrukturni projekti budu prioritet, na gradskom, prigradskom i seoskom području – istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić tokom posete MZ Kasarske livade i dodao da je u prethodne nepune tri godine asfaltirano oko 110 km puteva na području šabačke lokalne samouprave.

-Kontinuirano radimo, vremenski uslovi su povoljni i građevinski radovi su u toku na nekoliko lokacija. Trenutno se rade staze na Letnjikovcu, asfaltiranja su u toku u Mesnoj zajednici Varna, podiže se kocka u Savskoj ulici, pored kvantaške pijace i ona će naredne nedelje biti asfaltirana u dužini većoj od 500 metara sa pešačkom i biciklističkom stazom. U planu su i radovi u Pocerskom Metkoviću.

Foto: "Glas Podrinja"


Kako je naglasila odbornica u Skupštini grada asfaltiranjem i uređenjem platoa ispunjen je deo obećanja sugrađanima, a meštanima Kasarskih livada i život olakšan na ovaj način.

-Kao odbornik u Skupštini grada, ali pre svega kao neko ko je odrastao u Kasarskim livadama želim da se zahvalim Gradskoj upravi, Infrastrukturi i gradonačelniku, jer imaju sluha za potrebe stanovništva na području udaljenijem od centra. Vlast i građani moraju biti partneri u rešavanju svih problema, a smatram da je ovo jedan od primera – izjavila je dr Slavica Đurić, odbornica u Skupštini grada Šapca.
D. B.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa