12. oktobar 2023.12. okt 2023.
TK Letnjikovac Eliksir (foto: TK Letnjikovac fb)

TK Letnjikovac Eliksir (foto: TK Letnjikovac fb)

TEKVONDO: KUP SRBIJE

Šabačkih 18 medalja

Dvodnevno takmičenje u Beogradu uspešno za sva tri šabačka kluba. Pojedinačna, ekipna priznanja, pehari za najbolje
Više od 600 takmičara iz 60 klubova Srbije nastupilo je na Otvorenom Kupu Srbije u tekvondou, a šabački predstavnici zaslužili su 18 odličja A klase. Još jednom su sva tri kluba imali osvajače medalja.

TK ŠABAC: Šampionske titule osvojio je pionir Petar Obradović, juniorke i juniori Miloš Marković i Đorđe Paroški, odnosno senior Uroš Belanović. Vicešampioni su postali Vuk Pavlović (pionir), Žarko Krajišnik i Marko Mihailović (seniori), dok se bronzama A klase mogu pohvaliti Dorotea Andres (pioniri), kao i juniori Nikola Kljajić i Jovana Marjanović. TK Šabac je bio ekipno drugi kod seniora i sveukupno među seniorima treći.

TK Šabac (foto: TK Šabac fb)


TK LETNjIKOVAC ELIKSIR: Letnjikovčani su dobili tri šampiona. Jana Lukić i Tijana Mališević su postale juniorske šampionke svoje kategorije, dok je Ivan Karajlović u svojoj seniorski pobednik Kupa. Mihailo Živanović je drugi pionir svoje kategorije i doneo je srebro, dok su bronzane medalje poneli Mia Mitrović (pionirka) i Viktor Puškić (senior). Jana Lukić je zaslužila pehar za najbolju juniorku na Turniru, dok je Letnjikovac poneo pehar namenjen najboljoj ekipi među juniorkama. Klub je i peti sveukupno kod juniora, odnosno četvrti kod seniora (šesti sveukupno seniorski kolektiv).

TK VINER ČIVI: Nemanja Ilić je još jednom imao odličan nastup i zavredeo seniorsko zlato u svojoj kategoriji, čime je obogatio ličnu kolekciju, ali i kolekciju svog kluba Viner Čivi. Uz njega medalju A klase, bronzanog sjaja osvojio je pionir Vasilije Bojić.

Ovo su odličja u A klasi, dok su u B klasi takođe sva tri tima imala odlikaše, ukupno 13 medalja su osvojili klubovi iz Šapca među učesnicima B klase.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa