19. oktobar 2023.19. okt 2023.
Boško Đoković
In Memoriam

Boško Đoković

11. oktobra 2023.god napustio nas je Boško Đoković vrhunski profesionalac u svom poslu, dragi kolega i prijatelj. U našoj ustanovi je radio od 1994. god, kao dipl. ing tehnologije, a kasnije magistar tehnoloških nauka - područje hemijsko inženjerstvo.

Radni staž započeo je u Centru za higijenu i humanu ekologiju, laboratoriji za sanitarnu hemiju i ekotoksikologiju, a bio je nosilac posla na uvođenju Sistema upravljanja kvalitetom u Zavodu za javno zdravlje Šabac 2005. godine i akreditacije laboratorija 2007. godine. Od tada je bio na funkciji pomoćnika direktora za upravljanje kvalitetom.

Izuzetan doprinos je dao u pripremi procedure za proveru kriterijuma za dobijanje nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost – „OSKAR KVALITETA“ za koju je Zavod za javno zdravlje Šabac konkurisao. Uvek spreman da pomogne, sasluša, podeli savet, bio je podrška svakom kome je trebalo. Zavodu za javno zdravlje Šabac, koji je smatrao svojom drugom kućom bio je posvećen do poslednjeg trenutka.

Pamtićemo ga kao velikog profesionalca, entuzijastu posebnih sposobnosti, posvećenosti i topline.
Naš Bole je bio i ostao sinonim za posao koji je radio, ali i merna jedinica za najbolje osobine koje jedan čovek može imati, sinonim za kvalitet, kao i svi Đokovići.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa