19. oktobar 2023.19. okt 2023.
U Pocerskom Metkoviću  asfaltirano pet ulica
NASTAVLjAJU SE RADOVI NA IZGRADNjI PUTNE INFRASTRUKTURE

U Pocerskom Metkoviću asfaltirano pet ulica

Nastavljaju se radovi na izgradnji putne infrastrukture na seoskom području. U Pocerskom Metkoviću asfaltirano je pet ulica: Vojvode Mišića, Miloša Obilića, Karađorđeva, Vuka Karadžića i Svetosavska. Ukupna dužina putne infrastrukture je 2,7 kilometara, a vrednost radova 24,5 miliona dinara.

- Kontinuirano teku radovi na seoskom i gradskom području. Trenutno smo na 115. kilometru putne infrastrukture. Nećemo se zaustaviti. Odavde, mašine se sele na Letnjikovac, a potom u Petlovaču, Ribare, Prnjavor.. Uskoro ćemo asfaltirati Savsku ulicu u Šapcu i uraditi pešačku i biciklističku stazu. Razvijamo grad Šabac i od njega pravimo Grad budućnosti, istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.



Urađen je prvi sloj asfalta u ulicama u kojima je bio neophodan. Meštani su vidno zadovoljni.

- Uloženo je kao nikada do sada u Pocerski Metković. U posledih 50 godina nismo dobili asfalt.

Nadamo se da će naredne godine biti dovršene još neke ulice i atarski putevi. Do sada je ispunjeno sve što je obećano, ne sumnjam da će tako i dalje biti, kaže Dragan Zlatarić, predsednik MZ Pocerski Metković.



Borisav Rakić ima 86 godina i dobro pamti kako je do skoro bilo.

Kako je ovde bilo pre asfalta, nemoguće je opisati. Nemam snage ni da pričam o tome kako sam u mladim godinama muke mučio kad sam ovuda prolazio i sa par volova prevrtao u baru kola drva. Zahvaljujem gradonačelniku Šapca za ovaj put koji za svog veka nisam ni mislio da ću dočekati.
M.F.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa