19. oktobar 2023.19. okt 2023.
Crn dan na  mačvanskim putevima
U NEDELjU VIŠE TEŠKIH SAOBRAĆAJNIH NEZGODA

Crn dan na mačvanskim putevima

Tokom protekle nedelje u samo jednom danu dve osobe su izgubile život, a pet je teško povređeno u saobraćajnim nerećama na putevima u Mačvi. Najteže povređenoj, osamnaestogodišnjoj devojci, lekari u Beogradu se bore za život.

Tokom noću, u nedelju oko 2.30, vraćajući se sa proslave otac (1975.) je poginuo, dok je ćerka (2005.) zadobla teške povrede opasne po život. Nezgoda se dogodila u Sovljaku, a otac i ćerka su iz Badovinaca. Nezvanično, ćerka je automobil marke BMV vozila bez položenog vozačkog ispita. Izletela je sa puta i udarila u drvo. Otac je preminuo na licu mesta, dok je devojka bez svesti dovezena u urgentni prijem šabačke Opšte bolnice, odakle je, zbog težine povreda, transportovana u Klinički centar u Beogradu.



Tokom dana u saobraćajnoj nezgodi u Štitaru povrede su zadobile tri osobe.
I.P. star 23 godine poginuo je na licu mesta, dok je devetaestogodišnji D.A. u Kliničkom centru u Beogradu. Nezgoda se se dogodila između Petlovače i Ribara. Mladići su se nalazili u automobilu kojim su izleteli sa kolovoza i udarili u ogradu jednog dvorišta. Mladiće su vatrogasci izvukli iz potpuno smrskanog automobila. Nezgoda se dogodila oko 18.00 časova.

Otprilike u isto vreme dogodila se i nezgoda u Petkovici. Nezvanično, jedan automobil je prešao na suprotnu stranu i udario u drugi automobil u kom su se nalazili M.B. (1971.) i M.L. (1996.). Iako su prema prvim informacijama oboje zadobili lakše povrede detaljnijom dijagnostikom u urgentnom prijemu utvrđeno je da M.B. ima teške povrede.

Nešto kasnije dogodila se i saobraćajna nezgoda u Prnjavoru. I.J. (1986.) zadobila je povrede kada se automobil kojim je upravljala sudario sa kamionom koji je, prema nezvaničnim informacijama prešao na suprotnu stranu. Sa ženom je u automobilu bila i njena ćerka stara 16 godina. Muškarac koji je bio za volanom kamiona, bosanski državljanin, zadržan je u policiji zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.
M.M.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa