23. novembar 2023.23. nov 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

U sali Kulturnog centra Šabac

U Šapcu obeležen Međunarodni dan deteta

Manifestaciji su ispred organizatora prisustvovali ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić i predsednik Privremenog organa grada Šapca dr Aleksandar Pajić
Međunarodni dan deteta obeležen je u ponedeljak u velikoj sali Kulturnog centra Šabac. Deca iz šabačkih osnovnih škola su imala priliku da uživaju u predstavi, interaktivnim nastupima horova Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ i „Lira“ iz Koceljeve, zajedno sa Leontinom Vukomanović i Ivanom Peters, kao i radionicama sa predstavnicima Dečjeg kulturnog centra Beograd. Manifestaciji su ispred organizatora prisustvovali ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić i predsednik Privremenog organa grada Šapca dr Aleksandar Pajić.

Foto: "Glas Podrinja"


-Zaista se zahvaljujem ministarki Dariji Kisić što je odabrala da ovo bude centralni događaj u Republici Srbiji u Šapcu i zajedno sa predivnim mališanima iz naših osnovnih škola, uz Leontinu, Peđolina, Ivanu Peters, horove „Lira“ iz Koceljeve i naše Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ imamo zaista pun program. Vidite koliko su deca vesela, razdragana, velika je sreća što smo imali priliku da ih ugostimo u našem Kulturnom centru kroz radionice i druženje i sa ministarkom i gostima proslavimo. Grad Šabac zaista brine o porodicama, deci, velika su izdvajanja iz budžeta u te svrhe. To nam je prioritet i u narednom periodu. Ulaganje u decu je najbitnije kako bismo imali budućnost koju očekujemo- istakao je Pajić.
D.D.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa