7. decembar 2023.7. dec 2023.
Zima u znaku tenisa (foto: D. Ž.)

Zima u znaku tenisa (foto: D. Ž.)

TENIS: ZIMSKO PRVENSTVO TK STARI GRAD

Zimska teniska tradicija

Tokom zimske sezone, na teniskim terenima kluba „Stari Grad“ traje zimsko prvenstvo Šapca otvoreno za članove kluba i sve zainteresovane zaljubljenike u beli sport. Novo je startovalo nedavno i kao i uvek takmiče se igrači razlitih godina, među njima i međunarodno poznati sportisti poput: Veselina Vujovića, Đorđa Rašića, Vladana Matića, Miroslava Đukića i drugih.

Nadmeću se učesnici u singl i dubl konkurenciji, podeljeni u grupe čija brojnost zavisi od broja prijavljenih. Turnir traje do početka proleća kada tereni ponovo postaju otvoreni. Iako nije u pitanju zvanični turnir rezultat se beleži i postoje pobednici u svim konkurencijama.

Aktivna škola tenisa za najmlađe (foto: D. Ž.)


-Ovo je sport i druženje. Rivali se dogovaraju o terminima kada igraju, nas obaveste da obezbedimo sve što je potrebno. Zimska liga traje već dugo, ali ona je samo jedan segment rada kluba. Osim rekreativaca i veterana aktivno radi i naša škola tenisa, imamo predstavnike u svim mlađim kategorijama na nacionalnim turnirima, naši članovi su među najboljima u Srbiji u pojedinim kategorijama – rekao je predsednik kluba Dragan Živanović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa