7. decembar 2023.7. dec 2023.
Borba za politiku koja daje rezultate
MILENKO JOVANOV, ŠEF POSLANIČKE GRUPE SNS U KOCELjEVI

Borba za politiku koja daje rezultate

U okviru predizbornih aktivnosti Koceljevu je nedavno posetio šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u republičkom parlamentu Milenko Jovanov koji je okupljenim članovima ove stranke poručio da se vredi boriti za politiku u koju veruju i koja daje rezultate.

–Otićićemo u narod i pokazati da se ne plašimo. Pričaćemo sa ljudima. Objasniti šta smo uradili i
šta ćemo uraditi. Moramo da se suprotstavimo oponentima i sve zavisi od nas. Ako mi budemo uradili naš deo posla, nemamo čega da se bojimo i od čega da strahujemo. Cela kampanja je otprilike zasnovana na tome da kažemo ljudima šta je ono što smo uradili u prethodnom periodu i šta planiramo da uradimo i da za to tražimo podršku- rekao je Jovanov i dodao da protivnika nikada ne treba
podcenjivati, posebno zato što to, kako je ocenio, nije više racionalna priča sa njihove strane.

On je konstatovao da su jednako važni i lokalni i parlamentarni izbori,te da je potrebno pozvati glasače koji podržavaju predsednika države da glasaju za ovu stranku i na izborima za republički parlament.

RAZGOVOR SA GRAĐANIMA I BORBA ARGUMENTIMA
Obraćajući se prisutnim članovima stranke narodni poslanik i predsednik opštinskog odbora SNS u Koceljevi Veroljub Matić ocenio je da se ova partija nalazi u najspecifičnijoj situaciji od kada su u izborima u Koceljevi.

–Ono što već radimo i što treba da radimo je da izađemo sa našom istinom. Nemamo čega da se stidimo. Samo treba da kažemo šta smo radili, šta radimo i šta ćemo raditi. Naravno, na neke udare, uvrede lično na ljude, jer oni nemaju šta drugo, treba ponekad i odgovoriti. Narod će prepoznati ko šta radi, kako radi i šta mu je bolje- rekao je Matić.

On je poručio da je Koceljeva relativno mala opština, ali da je po statusu, delovanju, privredi, infrastrukturi, državnim institucijama i onom što se radi i što se očekuje, među prvima u Srbiji.Prema njegovim rečima, osim lokalne izborne trke, veoma su važni i republički izbori.

–Sve što smo uradili, mislim da je zaslužna Srpska napredna stranka, bivši i sadašnji predsednik partije, predsednik države Aleksandar Vučić, predsednik Vlade, ministri, direktori javnih institucija, preduzeća republičkih. Koceljeva je imala najbolje rezultate. Zato idemo da 17. decembra uradimo to još jednom, da pobedimo, pa da radimo dalje- poručio je narodni poslanik i predsednik naprednjaka u Koceljevi i dodao da je dosadašnje državno i opštinsko rukovodstvo pokazalo da zna da radi i da ostvaruje napredak.

On je još jednom ocenio da za koceljevačku opštinu, od njenog postanka, nikada nije bio bolji razvojni i politički period nego što je to u zadnjih desetak godina.
V.Bošković

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa