7. decembar 2023.7. dec 2023.
Mačva lider
FUDBAL: KADETSKA LIGA

Mačva lider

Kadeti Mačve su jesenji šampioni Prve lige FSRZS. Ostvarili su 13 pobeda u 15 kola, uz po jedan remi i poraz i sa bodom više u odnosu na Slogu Požegu dočekuju 2024. godinu. Jedini poraz su upravo pretrpeli u Požegi, što znači da Požežani dolaze u Šabac na proleće. Treći tim na tabeli i takođe vrlo konkurentan je Novi Pazar. Mačva je remizirala sa Pazarcima na domaćem terenu 2:2 i čeka ih gostovanje na proleće, dok Pazarci putuju u Požegu. Novi Pazar ima samo bod manje od Sloge i dva od Mačve. Metalac je osam bodova iza lidera.

Među kadetima je i Savacium. Ovaj šabački tim je siguran u sredini tabele, zauzima deveto mesto sa 17 bodova. Na proleće gostuje i Požegi i u Novom Pazaru, no mnogo važnija za njih su gostovanja u Čačku i Sušici kako ne bi dospeli u borbu za opstanak.

U nižem rangu za kadete Rađevac je na čelu Druge omladinske lige FSRZS – Kolubarsko-mačvanska grupa. Isti broj bodova uz slabiju gol razliku ima loznički Respekt, dok je u igri i Senjak iz Valjeva sa tri boda manje od vodećeg tandema. Šabački Sanrajs je četvrti i od prve pozicije ga deli osam bodova, a u nizu su od sedam pobeda. Tokom proleća im gostuju sva tri vodeća tima.

Partizan je lider elitnog ranga kadeta, slede Crvena Zvezda, Vojvodina i Čukarički. Najprijatnije iznenađenje je Mladost iz Lučana koja je na visokom petom mestu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa