14. februar 2024.14. feb 2024.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

PROMOCIJA SREDNjE ŠKOLE UNUTRAŠNjIH POSLOVA

Poziv budućim policajcima

Ministarstvo prosvete raspisaloje konkurs za upis učenika u Srednju školu unutrašnjih poslova “Jakov Nenadović“ u Sremskoj Kamenici i školskoj 2024/2025 godini. Konkurs će trajati do 26. februara, a plan je da se upiše 224 učenika.

Promociju upisa imala je prošlog četvrtka Policijska uprava Šabac, na štandu u pešačkoj zoni Karađorđeve ulice. Štand je izazvao veliko interesovanje građana, kako maturanata osnovih škola, tako i njihovih roditelja, koji su želeli da se raspitaju o detaljima konkursa.

Foto: "Glas Podrinja"


-Građani sve informacija i odgovore na pitanja vezana za konkurs mogu pronaći na sajtu Srednje škole unutrašnjih poslova www.ssup.edu.rs ili u najbližoj policijskoj stanici. Prijave za konkurs podnose roditelji ili zakonski zastupnici u Srednjoj školi unutrašnjih poslova ili u policijskoj stanici po mestu prebivališta. Naglasio bih da će učenici koji upišu ovu školu steći znanja i veštine za obavljanje poslova policijskog službenika i to u oblastima rada policije u zajednici, održavanja javnog reda i mira, rasvetljavanja i otkrivanja krivičnih dela, kontrole saobraćaja i kontrole državne granice. Učenici koji završe Srednju školu unutrašnjih poslova stiču uslov za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova, naveo je Branko Jeremić, oficir za prevenciju i rad policije u zajednici u PU Šabac.

Iz PU Šabac pozvali su sve zainteresovane da im se priključe u borbi za očuvanje bezbednosti.
M.M.

Najnoviji broj

23. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa