21. mart 2024.21. mar 2024.
Radunović u prodoru

Radunović u prodoru

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Ponovo imperativ

Nema mesta za bilo šta drugo osim tri boda protiv Beograđana. Nakon oduzimanja bodova Radnički u svakom meču pod dodatnim pritiskom. Tradicija na strani Mačve, bez poraza tri meča
Protiv Jedinstva, ističu u Mačvi, igra je bila bolja od konačnog ishoda. Jedanaesterac je odlučio pobednika i bez bodovnog poboljšanja Šapčani su ponovo pred imperativom pobede na domaćem terenu kako bi sačuvali realne šanse za plej of. Tradicija protiv nekadašnjih „majstora s Dunava“ je na strani Šapčana i kako pokazuje tabela i kvalitet.

Jedinstvo (Ub) – Mačva 1:0 (1:0)
Ub. Gledalaca: 1.000. Gl. sudija: N. Bikić (Zrenjanin); pomoćnici: Bogićević i Radoičić (oba Beograd). Strelac: Ibrahim u 25. min. (11 m). Žuti kartoni: Ristić, Ristivojević (Mačva); Dimitrić (Jedinstvo). Crveni: Janković (Ub) u 87.min.
JEDINSTVO: Dubljanić, Golubović (Bošković), Milićević, Miladinović (Dimitrić), Doderović, Pivaš, Andrić, Stevančević (Janković), Ibrahim (Rakić), Mitić (Paić), Karikari
MAČVA: Savić, Marković, Jevtić (Sladojević), Ristivojević, Savković, Vraštanović (Adamović), Jovović (Mijailović), Novaković, Pejović (Đorđić), Radunović, Abdullahi (Ristić)


Radničkom je oduzeto šest bodova i u vrlo teškoj su situaciji. Iako je plej aut pred njima, opstanak bi bio veliki uspeh. Ipak, već su ih mnogi otpisali, a oni su zabeležili dve pobede u dva poslednja meča i puni elana dolaze u Šabac. Đokić je najveća pretnja, a tokom zime su ostali bez drugog strelca Krapuhina. Angažovali su mnogo igrača na pauzi, među njima mnogi i sa internacionalnim iskustvom.

Pobeda imperativ za Mačvu


Mačvi se na gol vraća Gočmanac nakon meča suspenzije. Prethodne godine Mačva je dva puta pobedila Radnički, iako je bio u plej ofu, a Mačva u plej autu nakon 30 kola, dok je ove godine bilo 1:1 u Beogradu, uz bolju igru crveno-crnih i ispuštena dva boda. Mačva je četvrti domaćin PL, Radnički tek 13. gost sa dve pobede, doduše na terenima gde Mačva nije postigla gol, a osvojila samo bod (Novi Sad i Vršac), što govori o potrebi opreza za favorita u ovom meču.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa