31. maj 2012.31. maj 2012.
VELIKA MOTO ŽURKA U ŠAPCU

BRUJANjE MOĆNIH MAŠINA

Proteklog majskog vikenda, na prostoru šabačkog hipodroma, po osmi put po redu, Šabac je bio domaćin okupljanja ljubitelja dvotočkaša. Prema tvrdnjama organizatora ovogodišnji moto skup posetilo preko 1.000 motociklista i oko 8.000 posetilaca
U organizaciji Moto kluba „Čivija“, uz pokroviteljstvo Gradske uprave i Turističke organizacije Šabac, jedan od najvećih susreta bajkera u regionu i ove godine okupio je veliki broj motorista. Iako je tokom prvog dana skupa kiša omela dolazak nekih kampera, veći broj je onih koji nisu odustali zbog vremenskih prilika.
Pored lokalnih bendova, poznatih domaćoj publici, događaj su svojim nastupom uveličale najveće rok zvezde Yu grupa i Riblja čorba.
- Prvi put smo u Šapcu na moto skupu. Došlo nas je četvoro. Pre par dana stigli smo u Beograd, navikli smo se na kišu, tako da nam neće pokvariti ugođaj. Provod je odličan, kaže grupa motorista iz Slovenije.
Prvi koji je stigao na hipodrom je Boban Milutinović iz Lazarevca, koji ne propušta ovaj skup.
- Redovan sam učesnik i ostalih susreta bajkera, ali „Čivija“ je uvek pravila dobar, prepoznatljiv ambijent i uvek odlazimo zadovoljni, prepuni odličnih utisaka. Pre svega ovo je sjajan događaj za sve motocikliste u Srbiji.
- Kiša nas je pratila sve vreme. Ovo je jedan od najorganizovanijih moto skupova u Srbiji, a što je najvažnije uvek opravda očekivanja prisutnih, istakao je bajker Nebojša Milišić iz Trebinja.
Svake godine je sve više posetilaca i učesnika iz bivših Jugoslovenskih Republika, Poljske, Nemačke, Slovenije, koji uživaju u dobroj zabavi, uz dobru muziku i obavezno defilovanje kroz grad.
U popodnevnim satima stotine motora krenulo je sa hipodroma ka centru grada. Naši sugrađani imali su priliku da uživaju u spektakularnom defileu motociklista.
Tokom večernjih časova kolone zaljubljenika u dobru rok muziku hrlile su ka hipodromu. Bogat muzički program, obeležio je ovogodišnji skup. Vrhunac je dostignut u petak i tokom subotnje večeri, kada je nastupima pomenutih bendova prisustvovalo oko 8.000 ljudi.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa