Info

23. maj 2024.23. maj 2024.
Pogodak Radunovića u nadoknadi

Pogodak Radunovića u nadoknadi

FUDBAL: PRVA LIGA – PLEJ OF

Miran kraj u Odžacima

Radunović doneo bod u nadoknadi. Miran kraj dobre sezone. Odžaci sanjaju baraž, za Mačvu navija Smederevo,
pomalo i Inđija
Postoji simbolika u konačnom ishodu. Radunović je mnogo puta obradovao navijače Mačve i učinio je to i u svom poslednjem meču u crveno-crnom dresu pred Šapčanima obezbedivši pozitivan ishod i remi na oproštaju od domaće publike u ovoj sezoni. Mačva je vodila, imala kontrolu meča, ali je dozvolila da se odličan rival vrati i stekne vođstvo. Iks je doneo Pavle u nadoknadi vremena.

Slavlje za kraj


-Pomešana su osećanja, žalim što nismo uspeli da se izborimo za baraž, jer je Mačva jedan od najvećih klubova ove lige i tim koji zaslužuje Super ligu. Mislim da je klub na pravom putu i da će uskoro biti tamo gde pripada. Momci su pokazali da Mačva ima budućnost – istakao je posle utakmice Pavle Radunović.

Mačva – Inđija 2:2 (1:1)
Stadion Mačve. Gledalaca: 1.000. Gl. sudija: S. Ranisavić (S. Mitrovica); pomoćnici: Vladić (Šid) i Laluja (Crvenka). Strelci: Adamović (11 m) u 23. i Radunović u 90+4 minutu za Mačvu; Stojanović u 35. i Desančić u 65. za Inđiju. Žuti kartoni: Mijailović (Mačva); Mitrović, Kojić, Popović (Inđija)
MAČVA: Gočmanac, Marković (Jovanović), Sladojević, Ristivojević, Stevanović, Jovović (Jevtić), Adamović (Stanojević), Vraštanović, Novaković, Mijailović (Radunović), Abdullahi (Ristić), Pejović.
INĐIJA: Tasić, Mitrović, Gajilović (Maričić), Popović, Đorđević (Kojić), Vuković (Vrbić), Stojanović, Tešić (Dobrijević), Desančić, Vidić (Mijailović), Radosavljević


U poslednjem kolu Mačva će igrati u Odžacima. Igra za pozitivan oproštaj od dobre sezone. Tekstilac traži mesto u baražu, za šta je potrebna pobeda ili neuspeh Smedereva. Istovremeno i Inđiji treba bod za baraž. Mačva je kompletna osim Savkovića, dok će Tekstilac biti bez Lukovića.

Najnoviji broj

13. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa