6. jun 2024.6. jun 2024.
Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

NOVI USPEH ŠABAČKIH BALERINA NA PRESTIŽNOM TAKMIČENjU

Šest medalja za Taru, Dunju i Kaću

Tara Cvetković, Dunja Nešić i Katarina Stekić sa međunarodnog plesnog takmičenja Uhvati ritam, održanog u nedelju u Beogradu, vratile su se u Šabac sa šest medalja, četiri zlatne i dve bronzane. Tara je bila najbolja u konkurenciji seniora profesionalaca, u duetu sa sedmogodišnjom Katarinom osvojila je zlato u Duetu, dok su Dunja i Tara bile najbolje u dve duetske koreografije, Katarina i Dunja su u solo nastupima osvojile su bronza, a Dunja je bila i peta u juniorskoj konkurenciji bila i najveća.

Foto: Privatna arhiva


Mlade “Assolute“ baletska sekcija KUD “Abrašević“ za sobom su ostavile igrače iz Baletske škole “Luj Davičo“ i čuvenog “Dance Factory”.

Foto: Privatna arhiva


Ove godine festival “Uhvati ritam“ proslavio je 20 godina postojanja. Nastupio je ogroman broj igrača iz svih najznačajnijih klubova iz Srbije i Regiona, a u “MTS dvorani“ igralo se 14 sati.

Foto: Privatna arhiva


Tara je, uz pripremanje ispita na Veterinarskom fakultetu u Beogradu,pronašla vrmena i da osmisli nove koreografije i pripremi ih sa Dunjom i Katarinom za ovo prestižno takmičenje. Neprospavane noći, umor i suze nagrađeni su priznanjima, ali i aplauzima žirija i publike.
M.M.

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa