14. jun 2012.14. jun 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI: SUSRETI OBUĆARA

DAN “ĐORĐA S“

Preduzeće “Đorđo S“ doo iz Vladimiraca, domaćin je trećeg internacionalnog susreta „OBUĆARI BEZ GRANICA“, koji će se održati u Vladimircima u subotu 16.06.2012. godine na Sportsko rekreativnom centru.
Ova tradicionalna manifestacija predstavlja sportsko druženje Obućara Evrope, koje spaja zajednička poslovna saradnja na izradi poznate treking obuće iz programa Goroteksa, koja predstavlja najkvalitetniju planinarsku obuću u svetu.
Vladimirce će u subotu posetiti preko 1.000 učesnika ovog sporstkog druženja i to predstavnika sledećih proizvođača obuće: „MAINDL“ ““ NEMAČKA, „PLANIKA-Turnišče“- Slovenija, „BEMA“ ““ Banjaluka, „SANINO“ - Derventa, „SANINO“ ““ Prnjavor, Republika Srpska, „BMG“ - Varaždin, Hrvatska, Galamboš Mađarska, „DAG-CO“ -Ruma i „ĐORĐO S“- Vladimirci
Prvi susreti obućara Evrope održani su u Sloveniji, u organizaciji Planike iz Turnišča, dok su drugi susreti održani u junu 2011. godine u Banja Luci, gde su predstavnici “ĐORĐA S“ iz Vladimiraca zauzeli ekipno I mesto, pri čemu su stekli pravo da se treće duženje obućara Evrope održi u Vladimircima, koje do sada nisu imali ovakav internacionalni susret.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa