14. jun 2012.14. jun 2012.
ZA ČISTIJU RAĐEVINU

VOLONTIRALO PREKO 500 OSOBA

Akcija „Veliko spremanje Srbije - Za čistiju Rađevinu“ sprovedena je 9. juna 2012. godine u našoj opštini gde je učestvovalo preko 500 volontera
Najmasovnija volonterska akcija čišćenja otpada, koja se organizuje po treći put širom Srbije, odvija se u okviru akcije „Očistimo Srbiju“ koju je osmislilo Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.
U Krupnju je sprovedena velika akcija čišćenja otpada u svim naseljenim mestima, a u nju se uključila i Kancelarija za mlade, javna preduzeća, škole, udruženja, organizacije i građani. Akcija je počela u subotu, 9. juna u 8 časova.
Mesne zajednice su uglavnom same određivale prioritetna mesta za čišćenje, a uglavnom su se čistili prilazni putevi naseljenim mestima, obale reka, izletišta, dok su učenici i nastavnici, profesori osnovnih i srednjih škola očistili svoja dvorišta. Volonteri su čistili parkove i ulice.
U akciji „Veliko spremanje Srbije - Za čistiju Rađevinu“ učestvovalo je preko 500 volontera, sakupljeno je 579 vreća otpada. Mehanizacijom je očišćeno 57 metara otpada.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa