9. avgust 2012.9. avg 2012.
USKORO ZAVRŠETAK OBILAZNICE KOD DRENOVCA

VEĆA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA

Direktor Direkcije za puteve Miodrag Filipović i član Gradskog veća Grada Šapca Milutin Stojinović prisustvovali su prošlog utorka završnim radovima na izgradnji obilaznice kod Drenovca. U toku je priprema za asfaltiranje 1600 metara puta, a tokom prošle godine, prilikom rekonstrukcije nasipa, asfaltirano je 650 metara puta.
- Direkcija za puteve već osam godina aktivna je na rešavanju problema putne infrastrukture. Saobraćaj na putu Šabac-Sremska Mitrovica biće bezbedniji, a obilaznica je značajna i sa aspekta teretnog saobraćaja i veze Severozapadne radne zone sa auto-putem koja se ostvaruje upravo saobraćajnicom Šabac-Sremska Mitrovica, naglasio je Miodrag Filipović.
Izvođač radova, koji se finansiraju iz budžeta Grada Šapca, je šabačko GP „Dumača“. Vrednost preostalih radova je 25 miliona dinara, a posao bi trebalo da bude završen do kraja leta.
Milutin Stojinović, u Gradskom veću zadužen za ravnomerni razvoj sela, još jednom je istakao izjednačavanje uslova života i rada u svim selima šabačkog kraja kao jedno od osnovnih opredeljenja politike Grada Šapca.
- Pored činjenice da će obilaznica učiniti saobraćaj bezbednijim na putu Šabac-Sremska Mitrovica, ova deonica je naročito značajna za građane MZ Drenovac. Ulice će biti rasterećene, što će meštanima Drenovca olakšati svakodnevicu. Grad se trudi da svim žiteljima obezbedi jednake ili približno jednake uslove života, rekao je Milutin Stojinović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa