1. novembar 2012.1. nov 2012.
FUDBAL: 12. KOLO ZONE, GRUPA DRINA

STEFANOVIĆ PRESUDIO

FK “M.Pocerac“ - FK “Loznica“ 2:1 (1:1)
FK “Borac“ - FK “Sloga“ (Sj) 4:0 (3:0)
Protekle subote na svom stadionu šabački “Borac“ je prvo poluvreme odigrao u visokom stilu i golovima Topalovića, Dimitrijevića i Kovačevića rešio pitanje pobednika. U nastavku bleđe izdanje ali i gosti dolaze do prilika da bi tačku na i stavio Radovanović. Prava provera smene trenera videće se vikenda pred nama kada “Borac“ odlazi na noge “Jedinstvu“ na Ubu.
U derbiju 11. tima na tabeli “Miloša Pocerca“ i vodeće Loznice, na momente se nije znalo ko je lider. Počeli su gosti odlično i preko Gavrića poveli ali Jovičić donosi brzo poravnanje. Odlični Stefanović, donosi zlata vredne bodove, a gosti gnev iskaljuju na sudijama uz napomenu da je Jevtić iz Loznice sudio dobro i da mesta primedbi nema. Nekoliko spornih situacija idu u zaborav a Loznica u sledeće kolo gde dočekuje FAP iz Priboja na Limu u novom derbiju, a “Pocerci“ na megdan “Slogi“ u Bajinoj Bašti.
Šarm zone viđen je i broju gledalaca, tako da je zaštitni znak srpskog fudbala po neizvesnosti i kvalitetu da svako svakoga može pobediti.
- Čestitam, domaćima na više želje i samoj pobedi. Mi smo igrali bez pet igrača ali to ne umanjuje trijumf tima iz Vranjske. Nas očekuje novi težak susret ali na muci se poznaju junaci, odmereno je govorio trener Lozničana Mladen Milinković.
- Odlična partija cele ekipe krunisana je vrednom pobedom koja govori u prilog da se u Gornjoj Vranjskoj igra odličan fudbal. Hvala svima a misli okrećemo ka Bajinoj Bašti i meču sa “Slogom“, gde bi bodovi bili kruna jeseni, blista trener “Miloša Pocerca“ Aleksandar Janković.
Na tabeli Loznica je prva, “Borac“ treći a “Miloš Pocerac“ deseti.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa