10. januar 2013.10. jan 2013.
RUKOMET: FILIP MARJANOVIĆ, PRVOTIMAC „METALOPLASTIKE“

GLEDATI NAPRED

Šabački rukometni superligaš, i najuspešniji sportski kolektiv ovoga grada svih vremena, na kraju aktuelne polusezone „Merkur osiguranje“ lige nalazi se na četvrtom mestu sa 14 osvojenih bodova (sedam pobeda i šest poraza), sa gol razlikom 328:310. Na prvom mestu je „Partizan“ sa 24 osvojena boda, druga je „Vojvodina“ sa 20, dok je „Vrbas“ treći sa 18 bodova. Bod manje od „Metaloplastike“ imaju čak tri tima: „Kolubara“, „Rudar“ i „Crvena zvezda“. U 14. kolu „Merkur osiguranje“ Super lige, prvom kolu nastavka prvenstva, Šapčani će gostovati ekipi „Rudara“ iz Kostolca. Pauzu u prvenstvu iskoristili smo za razgovor sa „plavo - belim“ prvotimcem, i jednim od ljubimaca šabačke publike, Filipom Marjanovićem.
Kako bi ocenio proteklu godinu?
- Proteklu godinu mogu smatrati solidnom, ali opet, bilo je promenljivih rezultata, što na ličnom, što na klupskom nivou. Provlačile su se tu povrede, razni uspesi, neke manje lepe stvari, što prethodnu godinu čini šarolikom.
Polusezonu ste završili na četvrtom mestu. Možda je moglo i bolje?
- Prvim delom ove sezone možemo biti relativno zadovoljni. Četvrto mesto, uz dosta problema, povreda i odlazaka, nije toliko loše, ali moje mišljenje je da ova ekipa može mnogo više. Da nije bilo tih stvari koje su nas pratile, uveren sam da bi i naš učinak bio drugačiji, ali jednostavno, tako je kako je.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa