Инфо

Берза

  • aero 700 ▲ 5,26%
  • alfa 33.000 ⚫ 0,00%
  • enhl 600 ⚫ 0,00%
  • kmbnpb 880 ▲ 0,92%
  • niis 684 ⚫ 0,00%
  • sjpt 179 ▲ 2,87%
  • tgas 11.000 ▲ 1,36%
(28. март 2013.)
СКУПШТИНА СПОРТСКОГ САВЕЗА ШАПЦА

ПРИЗНАЊА ЗА НАЈУСПЕШНИЈЕ

У среду 20. марта у свечаној сали Економско-трговинске школе одржана је редовна годишња скупштина Спортског савеза Шапца. Имала је два дела, радни и свечани на којем су подељена признања и пехари за најуспешније појединце и клубове који су својим резултатима обележили 2012. годину.
Од 68 делегата са правом гласа присуствовало је њих 52. Све је било унапред договорено и добро припремљено па је текло глатко и брзо и свих шест тачака дневног реда завршено је за 30-ак минута. Присутнима се са пар реченица обратио председник СС Шапца Веселин Вуковић који је поздравио делегате, госте и новинаре пожелевши да и даље сви раде у интересу шабачког спорта.
Сличан говор одржао је и гост на Скупштини, Жељко Трајковић у својству потпредседника ССС који је и председник Рвачког савеза Србије док је генерални секретар Дане Корица послао писмо које је прочитано јер је био спречен другим обавезама да дође у Шабац. Реч је добио и заменик градоначелника Немања Пајић који је рекао:
- Успели смо у сарадњи са Спортским савезом да реализујемо многе важне пројекте и увек смо добро сарађивали у интересу спортиста и клубова које су представљали. Планирали смо да 10% буџета нашег града одвојимо за спорт. Паре ће бити улагане у инфраструктуру за побољшање услова а остатак за финансирање клубова и појединаца који то својим резултатима заслужују. И даље ћемо подржавати пројекат Расти здраво намењен деци узраста од 6 до 9 година као и Сеоске олимпијске игре које имају велику важност за становнике сеоских и приградских месних заједница наше општине.

Најновији број

14. фебруар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa