Info

28. mart 2013.28. mar 2013.
SKUPŠTINA SPORTSKOG SAVEZA ŠAPCA

PRIZNANjA ZA NAJUSPEŠNIJE

U sredu 20. marta u svečanoj sali Ekonomsko-trgovinske škole održana je redovna godišnja skupština Sportskog saveza Šapca. Imala je dva dela, radni i svečani na kojem su podeljena priznanja i pehari za najuspešnije pojedince i klubove koji su svojim rezultatima obeležili 2012. godinu.
Od 68 delegata sa pravom glasa prisustvovalo je njih 52. Sve je bilo unapred dogovoreno i dobro pripremljeno pa je teklo glatko i brzo i svih šest tačaka dnevnog reda završeno je za 30-ak minuta. Prisutnima se sa par rečenica obratio predsednik SS Šapca Veselin Vuković koji je pozdravio delegate, goste i novinare poželevši da i dalje svi rade u interesu šabačkog sporta.
Sličan govor održao je i gost na Skupštini, Željko Trajković u svojstvu potpredsednika SSS koji je i predsednik Rvačkog saveza Srbije dok je generalni sekretar Dane Korica poslao pismo koje je pročitano jer je bio sprečen drugim obavezama da dođe u Šabac. Reč je dobio i zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić koji je rekao:
- Uspeli smo u saradnji sa Sportskim savezom da realizujemo mnoge važne projekte i uvek smo dobro sarađivali u interesu sportista i klubova koje su predstavljali. Planirali smo da 10% budžeta našeg grada odvojimo za sport. Pare će biti ulagane u infrastrukturu za poboljšanje uslova a ostatak za finansiranje klubova i pojedinaca koji to svojim rezultatima zaslužuju. I dalje ćemo podržavati projekat Rasti zdravo namenjen deci uzrasta od 6 do 9 godina kao i Seoske olimpijske igre koje imaju veliku važnost za stanovnike seoskih i prigradskih mesnih zajednica naše opštine.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa