18. april 2013.18. apr 2013.
KOŠARKA: PRVA SRPSKA LIGA SENIORI

SLEDI PROMOCIJA ŠAMPIONA

KK Železničar ““ OKK Šabac 75:87 (15:21, 24:15, 19:25, 17:26)
Čačak. Hala Tehničke škole. Gledalaca 100. Sudije: Marković i Petrović (Kruševac).
Železničar: Kalalajić, Puzić, Milinković, Duksanović, Žorić, Panić,Ćirković, Vasović, Stojković, Mijailović, Pečenjković, Kovačević.
OKK Šabac: Đonlić 7, Vuković, Nešić 2, Tadić 15, Kojić 6, Miljković 9, Bajić 10, Puljezević, Todorović 24, Ivanović 12, Milivojević, Pilindavić.
Nisu se Šapčani bez razloga pribojavali utakmice u Čačku jer su ispred sebe imali školovan tim, dobro selektiran koji može da im parira u trčanju i skoku. Ipak, uspeli su da ostvare još jednu pobedu i preostaje im da sledećeg vikenda sa svojim navijačima proslave plasmanu u viši rang takmičenja.
U prvom poluvremenu igralo se koš za koš a domaćin je ofanzivnim skokom, koji im je sjajno funkcionisao, u više navrata izborio i drugi napad što ih je održavalo u rezultatskom egalu. Železničar je igrao zonu, Šapčani nisu bili pucački raspoloženi pa su na odmor otišli sa minusom od tri poena.
U drugom poluvremenu Šabac prelazi na agresivnu odbranu koja je onemogućila košarkaše Železničara da organizuju napade onako kako su želeli. Proradila je kontra i postizanjem lakih koševa gosti su uspeli da se odlepe i prelome meč u finišu treće četvrtine. Standardno dobri bili su Tadić, Miljković, Ivanović i Todorović od starijih dok su se od mlađih istakli Đonlić, Kojić i Bajić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa