Инфо

18. април 2013.18. апр 2013.
КОШАРКА: ПРВА СРПСКА ЛИГА СЕНИОРИ

СЛЕДИ ПРОМОЦИЈА ШАМПИОНА

КК Железничар ““ ОКК Шабац 75:87 (15:21, 24:15, 19:25, 17:26)
Чачак. Хала Техничке школе. Гледалаца 100. Судије: Марковић и Петровић (Крушевац).
Железничар: Калалајић, Пузић, Милинковић, Дуксановић, Жорић, Панић,Ћирковић, Васовић, Стојковић, Мијаиловић, Печењковић, Ковачевић.
ОКК Шабац: Ђонлић 7, Вуковић, Нешић 2, Тадић 15, Којић 6, Миљковић 9, Бајић 10, Пуљезевић, Тодоровић 24, Ивановић 12, Миливојевић, Пилиндавић.
Нису се Шапчани без разлога прибојавали утакмице у Чачку јер су испред себе имали школован тим, добро селектиран који може да им парира у трчању и скоку. Ипак, успели су да остваре још једну победу и преостаје им да следећег викенда са својим навијачима прославе пласману у виши ранг такмичења.
У првом полувремену играло се кош за кош а домаћин је офанзивним скоком, који им је сјајно функционисао, у више наврата изборио и други напад што их је одржавало у резултатском егалу. Железничар је играо зону, Шапчани нису били пуцачки расположени па су на одмор отишли са минусом од три поена.
У другом полувремену Шабац прелази на агресивну одбрану која је онемогућила кошаркаше Железничара да организују нападе онако како су желели. Прорадила је контра и постизањем лаких кошева гости су успели да се одлепе и преломе меч у финишу треће четвртине. Стандардно добри били су Тадић, Миљковић, Ивановић и Тодоровић од старијих док су се од млађих истакли Ђонлић, Којић и Бајић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa