25. april 2013.25. apr 2013.
MUZIČKA ŠKOLA „MIHAILO VUKDRAGOVIĆ“

USPESIMA NIKAD KRAJA

Na Republičkom takmičenju učenika muzičkih i baletskih škola Srbije, koje se pored Beograda, Zemuna, Novog Sada, održalo i u Šapcu 17. i 18. aprila, u trećoj A kategoriji klavir prva tri mesta osvojili Momčilo Tomić, Lazar Torbica i Lazar Mitrović
Tamo gde prestaju reči, tamo počinje muzika, rekao je nemački pisac Hajnrih Hajne. Mi bi dodali da tamo gde ima entuzijazma, volje, ljubavi, a pre svega neumornog rada, ima i uspeha. Upravo su sve to prošle srede, 17. aprila, pokazali učenici šestog razreda Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ Momčilo Tomić, Lazar Torbica i Lazar Mitrović sa odseka klavira. Ovi mladi umetnici već imaju bezbroj nagrada ali su na Republičkom takmičenju, pred međunarodnim žirijem, pokazli sav svoj talenat. Tako je Momčilo Tomić sa osvojenih sto poena postao laureat svoje kategorije.
-Ova nagrada mi mnogo znači jer je do sada najveći uspeh. Nadam se da će ih biti još. Zadovoljan sam kako sam svirao. Uvek može bolje. Bilo je potrebno mnogo vežbanja pred takmičenje. Pripreme su trajale celu godinu, ali uvek pred takmičenje se više radi ““ rekao je Momčilo.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa