1. avgust 2013.1. avg 2013.
TEKVONDO: POSLE UČEŠĆA NA SVETSKOM PRVENSTVU U MEKSIKU

NEMA NEPOBEDIVIH

Tri predstavnika iz Šapca koji su nastupali na Svetskom prvenstvu predvođeni selektorom i trenerom Goranom Petrovićem ipak nisu imali dovoljno sreće
Svetsko prvenstvo u Meksiku u tekvondou pamtiće se po besprekornoj organizaciji i jakoj konkurenciji. Učestvovalo je 900 boraca iz 163 zemlje. Domaćin gde je ovaj sport izuzetno popularan i u zemlji gde se milion ljudi bavi tekvondoom ima u svojim redovima olimpijsku pobednicu a u samoj organizaciji ništa nije prepušteno slučaju.
U timu od 11 predstavnika reprezentacije Srbije učestvovala su tri takmičara iz Šapca, iz Tekvondo kluba “Letnjikovac Eliksir“ Ivan Purešević, Dragana Gladović i Miloš Gladović, kao i trener reprezentacije Srbije, odnosno trener Olimpijskog tima Goran Petrović.
Na Svetsko prvenstvo su otišli sa velikim ambicijama kao seniorski prvaci Srbije, posle odličnih priprema. Mesto u reprezentaciji naši takmičari obezbedili su učešćem i dobrim plasmanima na turnirima svetske A i G klase, na kojima je osvojeno 6 medalja, od kojih tri zlatne, i to Dragana Gladović, Ivan Karajlović, Ivan Purešević.
Prvog dana na prvenstvu Sveta nastupio je Miloš Gladović. Imao je odličan nastup ali i nedostatak sreće. Na zlatni poen, poražen je u prvom kolu, pri rezultatu 5:5.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa