18. februar 2010.18. feb 2010.
SAJAM POLjOPRIVREDE U ŠAPCU

POTENCIJAL POLjOPRIVREDNE PROIZVODNjE

Trodnevni sajam u hali “Zorka“, u organizaciji RTV “AS“, okupio 44 izlagača i imponzantan broj poljoprivrednih proizvođača. Poljoprivreda bi morala da bude noseća grana razvoja ovog kraja
Prošlonedeljna trodnevna manifestacija u šabačkoj hali “Zorka“, pored izlagača i poljoprivrednika, okupila je i brojne goste. Otvarajući sajam gradonačelnik Miloš Milošević je izrazio nadu da će poljoprivreda izdržati i ovu aktuelnu krizu.
- Mi moramo pratiti šta to selu treba. Drago mi je da u ovolikom broju ima i posetilaca i izlagača i da će sajamsko druženje iskoristiti na najbolji način. Očigledno je da nam je neophodna jedna ovakva manifestacija, rekao je prvi čovek grada.
Sličnog je mišljenja bio i član Gradskog veća Petar Lončar.
- Možda je ova izložba nešto skromnija od uobičajenog poimanja sajma. Međutim, nadam se da je ovo upravo zrno iz kojeg treba da nikne tradicionalni sajam poljoprivrede kojim ćemo se ponositi, pošto imamo značajan potencijal u poljoprivrednoj proizvodnji, rekao je Lončar.
Direktor direkcije za poljoprivredu Predrag Srdanović je čestitao poljoprivrednicima, ispred Zadružnog Saveza Srbije, krsnu slavu Tri Jerarha i poželeo berićetnu godinu. I on je izrazio nadu da će Šabac dobiti pravi sajam poljoprivrede.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa