Инфо

18. фебруар 2010.18. феб 2010.
САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ШАПЦУ

ПОТЕНЦИЈАЛ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОДЊЕ

Тродневни сајам у хали “Зорка“, у организацији РТВ “АС“, окупио 44 излагача и импонзантан број пољопривредних произвођача. Пољопривреда би морала да буде носећа грана развоја овог краја
Прошлонедељна тродневна манифестација у шабачкој хали “Зорка“, поред излагача и пољопривредника, окупила је и бројне госте. Отварајући сајам градоначелник Милош Милошевић је изразио наду да ће пољопривреда издржати и ову актуелну кризу.
- Ми морамо пратити шта то селу треба. Драго ми је да у оволиком броју има и посетилаца и излагача и да ће сајамско дружење искористити на најбољи начин. Очигледно је да нам је неопходна једна оваква манифестација, рекао је први човек града.
Сличног је мишљења био и члан Градског већа Петар Лончар.
- Можда је ова изложба нешто скромнија од уобичајеног поимања сајма. Међутим, надам се да је ово управо зрно из којег треба да никне традиционални сајам пољопривреде којим ћемо се поносити, пошто имамо значајан потенцијал у пољопривредној производњи, рекао је Лончар.
Директор дирекције за пољопривреду Предраг Срдановић је честитао пољопривредницима, испред Задружног Савеза Србије, крсну славу Три Јерарха и пожелео берићетну годину. И он је изразио наду да ће Шабац добити прави сајам пољопривреде.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa