7. novembar 2013.7. nov 2013.
DAME I BIZNIS

ŽENSKA PRIRODA JE TAJNO ORUŽJE

Kreativne, ambiciozne, energične, jednostavno: ostvarene u svim segmentima života. “Glas Podrinja“ od ovog broja donosi seriju tekstova o našim sugrađankama - uspešnim poslovnim ženama
Damjanka Đurić je član upravnog odbora firme “Mikodental“ iz Šapca, sektor Markleting i prodaja, koja je više od 25 godina ekskluzivni zastupnik najpoznatijih svetskih brendova iz dentalne struke i posluje na području cele bivše Jugoslavije. Diplomirani je profesor nemačkog jezika i književnosti, sudski tumač za nemački jezik, prevodilac, stipendista nemačke vlade, učesnik mnogobrojnih seminara iz oblasti marketinga i ekonomije.
Sebe prevashodno vidi kao majku i suprugu. Izuzetno je ponosna na sinove Vasilija i Mihajila. Osećaj odgovornosti je njena doza adrenalina. Drugi je karakterišu kao uspešnu poslovni ženu, punu života i entuzijazma, predanog i marljivog radnika.
Koji je Vaš „recept“ za profesionalni razvoj i uspeh u životu?
- Za profesionalni razvoj je najbitnije znanje, sopstvena energija i realni optimizam. Taj optimizam kojim zračite treba preneti na sve u svom poslovnom okruženju i on je nadalje presudan za svaki rezultat i razvoj. A profesionalna radoznalost vas stimuliše da se dalje usavršavate i težite ka novim saznanjima. Za uspeh u životu je potrebno permanentno prilagođavanje zahtevima vremena u kojem živite. Uspeh ne trpi nerad, niti površnost. Morate mu se posvetiti i negovati ga. Moj lični uspeh je direktno vezan za trud koji sam godinama ulagala u svoj profesionalni razvoj.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa