11. mart 2010.11. mar 2010.
IZVRŠNI ODBOR ŠABAČKE ORGANIZACIJE INVALIDA RADA

VEĆ POČELA ISPORUKA OGREVA

U Opštinskoj organizaciji invalida rada Šabac u toku je upis ogreva (grejnog drveta i uglja iz Kostolca i Kolubare, Banovića, Đurđevika), a već je počela i isporuka za narednu zimu. Za kratko vreme upisano je daleko više od hiljadu prostornih metara drveta i preko 500 tona raznih vrsta uglja. Ovo je informacija sa nedavno održane sednice Izvršnog odbora ove organizacije.
Na ovoj sednici istaknuto je i da su sredstva dobijena u okviru javnih radova korisno i dobro iskorišćena i da je finansijski efekat zadovoljavajući. Tako će i ove godine ova organizacija konkurisati za ista sredstva, samo valja reći da će ona biti ubirana od opštine Šabac i da će biti nešto manja. Takođe, odlučeno je da se u toku godine organizuje nekoliko izložbi prodajnog tipa za proizvode u tkačkoj radionici. A kada se pominje tkačka radionica, kako reče Miroslava Savković, predsednica organizacije, iz Osnovne škole “Sveti Sava“ u Šapcu stigao je dopis u kome se za svoju sekciju narodne radinosti traže pomoć u obuci za rad na razbojima ““ tkanje.
Kako je u toku posao oko preregistracije organizacije, na ovom sastanku članovi su upoznati sa novim Statutom Saveza invalida rada Srbije na osnovu kog će biti urađen i novi Statut Opštinske, odnosno, Gradske organizacije invalida rada Šabac.
Na kraju, recimo da je ovogodišnji Osmi mart ““ Međunarodni dan žena obeležen u ovoj organizaciji. To je bila prilika za skromne poklone, ali i muziku, pesmu i igru.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa