Berza

  • aero 900 ▼ -0,77%
  • alfa 24.843 ▲ 0,20%
  • dinnpb 6.078 ▼ -4,96%
  • dnos 3.500 ⚫ 0,00%
  • fint 590 ▲ 1,72%
  • kmbn 2.303 ▲ 0,13%
  • kmbnpb 748 ▲ 8,41%
  • mtlc 1.800 ⚫ 0,00%
  • niis 590 ▲ 0,85%
  • tgas 12.900 ⚫ 0,00%
(18. decembar 2014.)
MUZIČKO I ENGLESKO ZABAVIŠTE ODRŽALI JAVNI ČAS U KULTURNOM CENTRU

PRETPRAZNIČNO RASPOLOŽENjE

Sve ono što su u protekla dva meseca naučili mališani Muzičkog i Engleskog zabavišta pokazali su prošlog utorka, 16. decembra, u Velikoj sali Kulturnog centra. Prvi su na scenu izašli polaznici Muzičkog zabavišta prof. Sonje Živković. Posle nedavno održanog časa za roditelje u prostorijama Kancelarije za mlade grada Šapca deca su ovog puta za svoje roditelje, bake i deke, priredila pravi mali prednovogodišnji program.
- Ovo je za decu bila velika radost i zadovoljstvo, ali i lepo iskustvo. Pokazali su šta su naučili u prethodnom periodu, a oni koji su malo stidljiviji imali su priliku da se oslobode treme. Bogatiji su za još jedan scenski nastup u kome su uživali. To su budući muzički obrazovani, i uopšte obrazovani, građani našeg grada, pametni, dobri ““ rekla je prof. Sonja.
Da ne zaostaju za svojim drugarima, kada je u pitanju pevanje, pokazali su i mališani Engleskog zabavišta. Sa njima su tačno na ovaj dan pre dva meseca počele da rade vaspitačice Svetlana Sandić i Biljana Gladović uz pomoć stručnog saradnika i filologa Nade Stojiljković.
- Posle dva meseca rada hteli smo da upoznamo roditelje sa onim što smo do sada naučili, ali i kako se družimo i kakav je naš pristup radu sa njihovom decom. Pokazali smo samo jedan deo i to uglavnom pevački jer iz tehničkih razloga nismo mogli da pokažemo i ostalo. Ovom prilikom svi mi zahvaljujemo direktorkama Kancelarije za mlade i Kulturnog centra, Naili Mehmedović i Gordani Marković, koje su nam izašle u susret ““ dodala je Svetlana Sandić.
Prijatna pretpraznična atmosfera, raspevani mališani, aplauzi zadovoljnih roditelja, ispunili su salu Kulturnog centra. Devetnaestoro mališana Muzičkog zabavišta i tridesetpetoro Engleskog zabavišta pokazali su svoj talenta i znanje na srpskom i engleskom jeziku. Svi oni koji bi želeli da im se u narednom periodu pridruže mogu doći u Kancelariju za mlade u Kulturnom centru ponedeljkom i petkom od 16 do 18 časova u Englesko zabavište, a ponedeljkom i četvrtkom od 18.30 do 19.15 u Muzičko zabavište.
O. G.

Najnoviji broj

21. maj 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa