25. decembar 2014.25. dec 2014.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST NOVA SRBIJA, OKRUŽNI ODBOR MAČVANSKOG OKRUGA

UMESTO DOČEKA “ČESTITKE“

Poštovani sugrađani, 26. decembra, gradonačelnik Grada Šapca organizovao je u kristalnoj sali hotela „Sloboda“ tradicionalni novogodišnji prijem.
Istovremeno, obavešteni smo da, takođe, tradiconalnog dočeka na centralnom gradskom trgu, neće biti. Za razliku od prijema za koji ima novca, jer je on za one koji novca već imaju, dočeka za „obične“ građane, koji novca nemaju, neće biti. Zbog štednje.
Podsećamo Vas, dragi sugrađani, da je i pre jučerašnje novogodišnje čestitke, svaki do nas običnih Šapčana, već dobio čestitku od JKP „Stari grad“ u vidu povećanja cene njihovih usluga u iznosu do 80 odsto. Druga čestitka jeste slavljenje zaduživanja grada za 400.000.000 dinara muncipalnim obveznicama, da bi „kapitalni projekat“, već nekoliko puta plaćeni bazen, bio završen.
Podsećamo Vas, sugrađani, da naš grad ima reprezentativnu Gradsku kuću, u kojoj su ovi prijemi, tradicionalno, održavani prethodnih godina. Ali ona je vlasništvo Grada, pa, budući da je njeno korišćenje besplatno, nije bila adekvatna. Zbog štednje.
Gradski odbor NS, Šabac, Božidar K

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa